Radu Paul Verdesi

Eu sunt Radu Paul  Verdesi, un tanar pasionat de bucatarie, care si a incercat norocul in Italia pentru 12 ani.  Am lucrat ca bucatar la un restaurant de lux, din Roma unde am invatat multe din secretele bucatariei. Mi am intemeiat o familie si am revenit acasa. Am adus cu mine si o parte din secretele bucatariei italiene si am creat un “colt de Roma” in Centrul  Vechi din Bucuresti.

Latin Pizza este locul in care te simti ca in Italia pentru ca toate retetele dar si ingredientele sunt autentic italienesti, de calitate superioara.

Pizza artizanala “a la pala”este preparata de Latin Pizza dupa o reteta de succes in Italia. Aluatul  fermenteaza si se odihneste 72 de ore in frigider, pentru a fi usor de digerat. Ingredientele sunt  bio, proaspete,de buna calitate. Toate ingredientele necesare pentru prepararea pizzei sunt importate din Italia ( faina, mozzarella, sos de rosii, ulei extravirgin, prosciutto, masline, etc).

Va garantez ca nu vom face rabat la calitate. Stim ca o data ce ati gustat Latin Pizza, veti reveni, pentru ca facem cea mai buna pizza din Bucuresti. Nu e o lauda de sine, sunt stele pe care ni le au acordat clientii nostri.

Latin Pizza se afla pe Bd. IC. Bratianu nr. 34,
la iesirea din Pasajul Latin spre Centru Vechi
.